• Gepubliceerd in Voetbalnieuws

DAW speelt zondag de voorlaatste wedstrijd in de tweede periode. Wint men met twee doelpunten verschil dan volstaat een overwinning thuis tegen Berghem Sport op Paaszaterdag. Bij DAW weten ze sinds vorig jaar hoe mooi en tegelijktijdig hoe dramatisch een nacompetitie kan zijn. Met dat in het achterhoofd zullen de mannen van Rob van der Ven alles geven om tot het gewenste resultaat te komen. Rik Willems is geschorst, Mike van de Ven en Niels de Groot zijn nog niet beschikbaar. Silvester keert na een vervelende hamstringblessure terug in de goal. Rob over zondag.

Rob; “Ondanks dat we een aantal mensen missen staat er een prima elftal komen de zondag. Na de carnaval is het altijd afwachten hoe men uit het feestgedruis komt.  De groep kent de belangen en heeft, met name in de tweede helft, tegen Avanti'31 laten zien dat het mentaal  goed zit. Van belang is dan ook dat we dit tegen Den Dungen doortrekken.

De eerste van drie thuiswedstrijden voor de DAW 1 volgers. We gaan er zondag eens goed voor zitten. Het zal tijdens de wedstrijd droog zijn volgens de laatste berichten. Het kan nog een mooi seizoen worden. Voorwaarde is wel dat men deze inhaalwedstrijd wint. De steun van het oranje legioen is daarbij natuurlijk weer van harte welkom. Tot zondag.

Tagged under DAW 1