DAW kwam pas laat op voorsprong tegen laagvlieger FC Uden. in de 88e minuut was het Corik Megens die de verdiende bevrijdende treffer voor zijn rekening nam. DAW was in de eerste helft oppermachtig, en had ruim afstand moeten nemen. In het tweede bedrijf begon het slap en moest men na de gelijkmaker alles uit de kast halen om de winst veilig te stellen.

DAW begon voortvarend, in de tweede minuut hadden Marc Raaijmakers, Wessel Bens en Freek van Boekel de kans op 1-0 na goed voorbereidend werk van Bart Vos, maar de goal viel niet. Vijf minuten later een kopkans van Robbert Knipping, rakelings naast het doel. Na een kwartier de voorsprong, Mike van de Ven, vind uiteindelijk Marc Raaijmakers. Marc trekt goed naar binnen en schiet knap raak. 1-0. Na de 1-0 krijgt DAW kans op kans om de score op te voeren maar het faalt in de afwerking of heeft domme pech. Ook doelman Roel Kuilder is enkele malen een sta in de weg. DAW had hier ver afstand moeten nemen tegen een matig FC Uden. Zij werden geen enkele maal gevaarlijk voor rust. 1-0.

Na de thee begint DAW met Corik Megens in de punt hij vervangt Wessel Bens. DAW begint slap in de tweede helft en krijgt in de tiende minuut de deksel op de neus. Jerom Theijsen krijgt de bal op de zestien en schiet knap in de korte hoek de gelijkmaker op de borden. DAW is wakker en begint gelijk aan een offensief. Corik Megens is na drie minuten dichtbij, maar zijn pogingen worden door verdedigers gered. Na ruim een uur een goede voorzet van Marc Raaijmakers, de inzet van Corik Megens gaat rakelings naast, via een verdedigend been. FC Uden heeft geloof geput uit de gelijkmaker en komt er zo nu en dan gevaarlijk uit. Maar Silvester Rodriques laat zich geen tweede keer verrassen. Een kwartier voor tijd, vrije trap Freek van Boekel de tegendraadse kopbal van Robbert Knipping is fraai. De bal komt tegen bij Bart Vos, de hoek is moeilijk, Bart zijn inzit komt van dichtbij tegen de paal. Tien minuten voor tijd, goede voorzet Marc van Heesch, Corik Megens komt net te kort om binnen te tikken. Drie voor tijd dan toch de bevrijdende treffer. Silvester Rodriques brengt de bal in Mark Megens kopt de bal door op broer Corik en die maakt de bevrijdende, via een lobje verdwijnt de bal in het net. 2-1 winst.

DAW blijft meedoen met de bovenste plaatsen door deze benauwde maar verdiende zege. Volgend week komt Volkel naar D´n Heuvel. Een heuse topper. Aanvang 14.30, zorg dat je er bij bent.