DAW won op het pittoreske veldje van VV Handel met 1-2. De eerste helft was voor DAW, in de tweede helft was Handel de bovenliggende partij. Maar een zondagsschot van Marc van Heesch diep in de tweede helft bracht de beslissing.

DAW begon voortvarend aan het duel, men kon zien dat de spelers het halfvastenfeest aan zich voorbij hadden laten gaan. In de negende minuut een diepe bal van Bas van der Ven, Corik Megens knalt de bal snoeihard op de vuisten van de keeper. In de rebound wordt het schot van Freek van Boekel geblokt. Vijf minuten later een kopkans voor Mark Megens, maar de middenvelder komt net tekort. Na een klein half uur de terechte voorsprong. Een corner van Freek van Boekel wordt bij de eerste paal snoeihard binnengekopt door de sterk spelende Rik Willems. 0-1. DAW had verder kunnen uitlopen door een Kopbal van Corik Megens maar door de vingertoppen van de doelman, verdwijnt de bal over het doel. Net voor rust een prachtige steekbal van Bart Vos. Corik Megens heeft de hoek voor het uitzoeken maar vind de vuisten van de keeper. Rust 0-1.

Na de thee loopt DAW achteruit en komt VV Handel in de wedstrijd. De eerste waarschuwing is het schot van Peter van de Bosch. Maar de aanvoerder ziet zijn poging over het doel suizen. Na een dik uur spelen een schietkans voor Rob Manders maar Silvester red tweemaal uitstekend. Een kwartier voor tijd een mooi geplaatst schot van Freek van Boekel met rechts. De bal zeilt een meter over de kruising. In de tegenaanval de gelijkmaker. Onvoldoende druk op de rechterflank van Handel door de DAW defensie. Jan van Griensven kan de bal voorzetten. En Rob Manders, wie anders, rond bekwaam af. Zijn elfde treffer alweer dit seizoen. De DAW supporters voelen een hete slotfase aankomen. Maar het loopt anders. Marc van Heesch wordt aangespeeld en gaat de één twee aan met Mark Megens, Marc komt goed door en poeiert de bal tegen de touwen hoog in de korte hoek. 1-2. Handel is verslagen en de wedstrijd wordt vakkundig over de eindstreep getrokken door de oranjehemden. Na drie minuten blessuretijd fluit de prima leidende scheidsrechter van Ophoven de 22 spelers naar de douche.

DAW pakt de volle winst en blijft meedoen om de bovenste plaatsen. As. zondag komt koploper Margriet op bezoek. Een echte topper. Dan zullen Mike van de Ven en Marc Raaijmakers weer aansluiten. Een absolute kraker op sportpark “den Heuvel”. We kijken er nu al naar uit.