• Gepubliceerd in Voetbalnieuws

Zondag as. komt koploper Margriet naar de “Den Heuvel”. DAW staat slechts één verliespunt achter de Osse formatie en we kunnen dan ook spreken van een heuse topwedstrijd om de bovenste plekken. Gezien de heenwedstrijd is Margriet de favoriet. Margriet heeft zich In de winterstop nog versterkt met Ferhat Coskun. De frêle aanvaller speelde begin van het seizoen nog bij Gestel. Voor Margriet een versterking. DAW is voor zondag compleet. Net als afgelopen zondag zal men alles uit de kast moeten halen om voor een stunt te zorgen. Trainer Rob van der Ven over deze wedstrijd.

Rob: “Zondag een mooie uitdaging tegen misschien wel de best voetballende ploeg uit onze klasse. Uit in Oss werden we de eerste helft overklast, maar hebben we de tweede helft laten zien dat we het Margriet bijzonder lastig kunnen maken. Uiteindelijk hadden we daar zomaar een puntje uit het vuur kunnen slepen, al was het vooral aan Tom van Casteren te danken dat we niet verder op achterstand stonden. Met de tweede helft nog in ons achterhoofd hebben we alle vertrouwen in komende zondag. Er zijn wat kleine pijntjes na de wedstrijd tegen Handel, maar ik verwacht niet dat deze problemen op gaan leveren. Met de terugkeer van Mike, Marc en ook Niels kunnen we zondag naar alle waarschijnlijkheid compleet aantreden. Wellicht een ideaal moment om de koploper te treffen en voor een stuntje te zorgen”.

Een prachtige zondag op “den Heuvel”, de alles beslissende “klassieker” live in de DAW kantine. Maar de echte DAW’ers staan natuurlijk langs de lijn om hun favorieten te zien. De wedstrijd vangt aan om stipt half drie. Scheidsrechter deze middag is de hr. De Goeij. Namens spelers en begeleiding tot zondag.

Tagged under DAW 1