• Gepubliceerd in Voetbalnieuws

DAW speelt zondag haar laatste competitiewedstrijd dit seizoen. Volgende week start de nacompetitie, waarschijnlijk met een thuiswedstrijd tegen Sparta´18 uit Sevenum. Mocht DAW Volkel in de ranglijst voorbij streven dan speelt het eerst uit tegen Stormvogels´28. Een week later op 28 mei is de terug wedstrijd. De winnaar van deze tweeluik speelt vervolgens nog een uit en thuiswedstrijd voor een plek in de tweede klasse. Zoals gezegd de wedstrijd tegen Nooit Gedacht is van weinig belang en ook trainer Rob van de Ven zal rekening houden met de komende nacompetitie.

Rob; “Na 26 wedstrijden sta je op de plek waar je hoort te staan. Ik denk dat dit ook voor iedereen geldt, dus zeker ook voor ons. Helaas hebben we de laatste weken niet kunnen brengen wat we in de periode na de winterstop wel hebben gedaan. Maar als je eerlijk bent dan zijn we simpelweg niet goed genoeg gebleken om kampioen te worden. De knop moet om en de neuzen zullen dezelfde kant op moeten voordat we aan de nacompetitie gaan beginnen op 21 mei. Komende zondag kunnen we vrij uit voetballen en gaan we voor een goed resultaat. Een week later zullen we er moeten staan en daar zullen we zondag tegen Nooit Gedacht op een bepaalde manier zeker rekening mee houden”.

Voor drie DAW 1 spelers is dit de laatste competitiewedstrijd. Silvester Rodriques, Rik Willems en Bas van der Ven, hebben aangegeven om of lager te gaan voetballen, Bas, of te stoppen Silvester en Rik. Die zullen we gaan missen komend seizoen! Deze vaste waardes waren ongeveer goed voor 650 competitiewedstrijden en verdienen een mooi afscheid, misschien wel met promotie. Zijn er alleen stoppers? Nee ook een drietal nieuwe aanmeldingen. Bij DAW hebben zich aangemeld, Rick van Aalst keeper bij EVVC 1 en woonachtig in Schaijk. Wout Cuijpers, Wout speelt al vele jaren in Heeswijk 1 en gaat in Schaijk wonen en voetballen. Van OKSV komt Rick Reijs. Rick wil het een stapje hoger proberen en heeft zich aangemeld bij DAW. Welkome versterkingen voor DAW, zeker gezien het naderende afscheid van een drietal spelers. Komende zondag dus Nooit Gedacht. De wedstrijd begint om half drie en staat onder leiding van scheidsrechter Hajo. We wensen U een prettige, en bovenal een sportieve wedstrijd, mede namens spelers en staf.

Tagged under DAW 1