DAW won haar tweede bekerwedstrijd overtuigend tegen het Osse CITO, met 6-1. De uitslag was terecht. DAW domineerde de gehele wedstrijd en drukte dit keurig uit in de cijfers.

In de beginfase combineert DAW goed en is het wachten op het eerste doelpunt, deze valt echter pas na een klein half uur. Met een mooie steekbal zet Corik Megens, Bart Vos vrij voor de keeper. Bart rond keurig af, 1-0. Vijf minuten voor rust de 2-0. Freek van Boekel neemt een vrije trap. Mark Megens kan de bal in de zestien aannemen en tikt de bal in het doel. Nog voor rust twee kansen voor DAW maar Corik Megens en Freek van Boekel stuiten op de alerte keeper Oktay Dogan. 2-0 rust.

Na de pauze gaat DAW vrolijk verder. Robbert Knipping wordt gehaakt in de zestien. De goed leidende scheidsrechter Tol is onverbiddelijk, strafschop. Mark Megens klaart de klus 3-0. Ook de 4-0 is een strafschop Corik Megens wordt gevloerd en ook hier is Mark Megens de scherprechter. Na driekwart wedstrijd een steekbal van Freek van Boekel, het “stifje” van Corik Megens is net voldoende, de bal hobbelt over de doellijn 5-0. Tien minuten voor tijd wordt het halve dozijn binnengekopt door Mark Megens, na een corner van Rick Reijs. Het slot akkoord is echter voor CITO. Alper Alici draait knap weg en vind het net, eindstand 6-1.

Volgende week het slot van de bekerdrieluik. Dan komt het puntloze SCV’58 op bezoek. Aanvang wedstrijd 14.30 uur.