DAW heeft betrekkelijk eenvoudig haar eerste officiƫle wedstrijd van het nieuwe seizoen gewonnen. Voor de beker werd het In en tegen Achilles Reek 1-3.

Op slag voor rust komt DAW op voorsprong door een rake kopbal van Mark Megens na een voorzet van Marc Raaijmakers. In de 60e minuut een mooie strakke pass van Freek van Boekel, Rick Reijs rond fraai af met de binnenkant van de voet. De 0-3 kwam op naam van Siem van Merwijk, een bekeken schot zeilt in de rechterbovenhoek, keeper Rob Linders kon er net niet bij. Tien minuten voor tijd doet Achilles Reek wat terug, het is aanvoerder Mathijs van der Steen die de eindstand bepaalt 1-3.

DAW won de eerste bekerwedstrijd, het was het officiĆ«le debuut van keeper Rick van Aalst en aanvaller Rick Reijs, beide konden terug zien op een goede wedstrijd. Zondag as. het vervolg in de beker.  DAW speelt dan thuis tegen CITO. Aanvang 14.30 uur.