DAW verloor met 3-0 in en tegen Volkel. Een gelijkspel had de verhoudingen beter weergegeven. Bij rust was het nog 0-0 na rust liep Volkel uit naar een 3-0 zege.

In het eerste bedrijf golft het spel op en neer, in de beginfase is Volkel de iets betere ploeg maar naar de rust toe, laat DAW bij vlagen goed veldspel zien. Na een kwartier haalt Freek van Boekel een bal van de lijn. Na een half uur een prachtige pass op Corik Megens van Freek van Boekel. Corik gaat goed door en knalt het leder snoeihard tegen de paal. Aan de andere zijde een kopbal van Tijmen de Ruijter, keeper Rick van Aalst redt. Rust 0-0.

Na de pauze gelijk een goede voorzet van Mark Lamers, de kopbal van Corik Megens wordt gekeerd door de goede keeper Tomek Kuijpers. Aan de andere zijde Volkel. Mark Megens kan wegwerken. Rik Verwijst pikt de bal op en prikt de bal in de verre hoek, een bekeken doelpunt 1-0. DAW zet aan en is de betere op het veld, maar tot doelpunten komt het niet. De beste kans is de kopbal van Mark Megens maar Tomek Kuijers is andermaal een sta in de weg deze middag. Tja.. en als je dan zelf niet scoort valt ie aan de andere kant. Steekbal op Niels van Oort. En deze kan gemakkelijk afronden. Een enorme lucht van buitenspel hing er rond, maar scheidsrechter Makaloski stond kort op de situatie en wuift het vlagsignaal van grensrechter Harrie van der Heijden resoluut weg. 2-0 DAW probeert het nog wel, maar de kopballen van zowel Corik als Mark Megens worden van de lijn gehaald. In blessuretijd scoort Bart Teeuwen de 3-0 eindstand.

Een geflatteerde einduitslag, Volkel maakte de kansen wel, DAW niet. Volgende week gelijk de kans om de kater weg te spoelen, dan komt Berghem Sport naar d’n Heuvel.