• Gepubliceerd in Voetbalnieuws

DAW gaat zondag op bezoek bij het bijna honderdjarige Olympia'18 uit Boxmeer. Trainer Rob van der Ven blikt alvast vooruit.

Rob: "Na een ongelukkige nederlaag tegen Volkel en twee gelukkige overwinningen tegen Berghem en Boekel Sport wacht komende zondag wederom een pittige tegenstander: Olympa '18 uit Boxmeer. Qua spanning waren het tot nu toe prachtige wedstrijden, maar we zouden graag aan de bal wat meer willen overtuigen. Daar gaan we hard aan werken de komende weken, maar zoals altijd zal het resultaat voorop staan. Olympia '18 is een voetballende ploeg, met enkele technisch vaardige, maar zeker ook fysiek sterke spelers binnen het elftal. De vraag is welke spelers tegen ons gaan starten, want Olympia beschikt over een brede gelijkwaardige spelersgroep. Zaak voor ons om de angels eruit te halen en gebruik te maken van onze sterke punten. Er zijn hier en daar wat pijntjes na zondag, maar ik verwacht dat donderdag iedereen weer aan kan sluiten. De kans is groot dat er wat andere keuzes gemaakt gaan worden, maar wie er dan ook gaat starten, uiteindelijk staat het teambelang voorop en is een overwinning het enige dat telt."

Duidelijke taal van onze trainer. De supporters kunnen niet wachten. Nog een tip voor de meereizende supporters: De gemeente Boxmeer heeft de vereniging geinformeerd dat automobilisten die hun auto op de stoep parkeren bij het sportpark kunnen worden beboet. U bent gewaarschuwd!

Sportpark “Pelzer”, Graafseweg 34, Boxmeer

 

 

Tagged under DAW 1