DAW 1 heeft op sportpark Pelzer met 0-0 gelijkgespeeld tegen Olympia ’18 uit Boxmeer. Door de vele regen werd het een loodzware wedstrijd waarbij DAW het meest content met een punt zal zijn. Tegen het sterke Olympia ’18 was een punt het hoogst haalbare op deze druiligere zondagmiddag.

DAW 1 start zonder de zieke Niels de Groot aan de wedstrijd. Het team ziet daarnaast al in de 27e minuut Corik Megens uitvallen met een blessure. Siem van Merwijk betreedt voor hem het veld. In het eerste bedrijf zijn beide teams aan elkaar gewaagd. Rond het half uur twee beste kansen voor Olympia ’18. Middenvelder Okki van Dalen ziet zijn volley naast het doel gaan, na een mooie voorzet van Jordi Toonen. Vervolgens werkt spits Douwe Zwaan de bal al liggend voorbij doelman Rick van Aalst, maar Robbert Knipping kan op tijd redding brengen in de doelmond. Een paar minuten later volgt de beste kans voor DAW in deze wedstrijd. Een aanval door het centrum via Robbert Knipping en Mike van de Ven komt bij Freek van Boekel. Freek brengt Bart Vos in stelling. Bart omspeelt de uitkomende keeper en werkt af, maar ziet de goed spelende aanvoerder Levi Meulensteen de bal van de lijn halen. Olympia ’18 heeft het slotakkoord van de eerste helft. De fysiek sterke spits Douwe Zwaan werkt zicht tussen het centrale verdedigingsduo van DAW heen maar faalt in de afronding. Zonder te scoren gaan beide teams de rust in.

In de tweede helft is het eenrichtingsverkeer richting het doel van keeper Rick van Aalst. DAW gaat slordig om met het balbezit en wordt niet meer gevaarlijk. De oranje-witten mogen van geluk spreken dat de Boxmeerse voorwaartsen faalden in de afronding. Dat mag ook met recht de verdienste van de Schaijkse doelman genoemd worden. Hij was de sterkste aan Schaijkse zijde. Zo weet hij in het tweede bedrijf knap redding te brengen op inzetten van Furkan Sarioglu (ziedend schot), invaller Bastiaan Görts (schot in de verre hoek) en Stan Claassen (één-tegen-één situatie). De goed leidende scheidsrechter Rutten uit Milsbeek fluit na 90 minuten voetbal af zonder een doelpunt gezien te hebben: 0-0.

Met een punt in de tas werd huiswaarts gekeerd. Behaald tegen een sterke ploeg die het nog veel teams lastig gaan maken. Op zondag 29 oktober speelt DAW thuis tegen Sparta ’25. Zij wisten tot heden drie wedstrijden te winnen en twee wedstrijden gelijk te spelen. Hiermee staat de ploeg uit Beek en Donk op een gedeelde derde plaats, op één punt achterstand van de koploper.