DAW heeft in haar beste wedstrijd dit seizoen overtuigend gewonnen van een tegenvallend Sparta'25. Het domineerde de wedstrijd en kreeg kans op kans. Wat voor rust niet lukte, namelijk scoren, was na rust geen probleem.

DAW begon sterk en had gelijk kansen. Echter Bart Vos, Rick Reijs en Robert Knipping konden het doel niet vinden in het eerste deel van de wedstrijd. DAW blijft het proberen maar de genade klap valt niet. Het speelt haar beste helft deze competitie maar geen doelpunten in het eerste bedrijf. Nog erger, de goal valt aan de andere zijde. Jeromy Raaijmakers speelt Elco van Schijndel aan, de spits rommelt wat en schiet dan vervolgens beheerst in. De uitblinkende keeper Rick van Aalst kansloos achterlatend. De resterende tien minuten voor de pauze is DAW aangeslagen, het creëert geen enkel kans meer. Tot overmaat van ramp valt de goed spelende Freek van Boekel uit met een kneuzing.

Na de rust weer een sterker DAW, het massaal achteruitlopend Sparta´25 valt erg tegen. Na een uur spelen de gelijkmaker. Robbert knipping maakt zich knap vrij in de zestien en wordt gehaakt. De toegekende strafschop wordt onberispelijk binnengeschoten door Mark Megens. Daarna gaat het snel, drie minuten later bereikt Mike van de Ven Wessel Bens, Wessel schiet knap raak 2-1. Weer drie minuten later maakt Mike van de Ven de 3-1. Na een kluts blijft de bal hangen en Mike rondt koel af. Een kwartier voor tijd de 4-1. Wessel Bens brengt de toegekende vrije trap in de zestien, Mark Megens torent hoog boven iedereen uit, en kopt raak. Eindstand 4-1.

Een goede en ruime overwinning van DAW met goed voetbal. Door de overwinning heeft DAW de aansluiting met de kop, het heeft slechts twee verliespunten minder dan koploper Volkel. Volgende week uit tegen het sterke collectief van Nooit Gedacht. Hopelijk kan de goede lijn van vandaag worden doorgetrokken in Geffen.

Onderstaand de statistieken van DAW 1 voor dit lopende seizoen t/m de wedstrijd tegen Sparta'25: