• Gepubliceerd in Voetbalnieuws

Als de weergoden het toelaten speelt DAW zondag as. de inhaalwedstrijd tegen Hapse Boys. Bij winst nadert men de koploper Volkel op twee punten. Het veld op de Berkte kan maar weinig druppels regen verwerken. We zullen zien, met de voorspelde regen in aantocht, of het duel ditmaal wel doorgang kan vinden. Trainer Rob van der Ven stoomt de troepen klaar en licht alvast het één en ander toe.

Rob, “Komende zondag tegen Hapse Boys de mogelijkheid voor ons om de afstand tot koploper Volkel te verkleinen tot twee punten. Ondanks het verschil op de ranglijst zal dit zeker niet van zelf gaan. Wedstrijden in voorgaande seizoenen hebben uitgewezen dat we het altijd lastig hebben op het kleine, waarschijnlijk zware veld. Wat dat betreft was de wedstrijd in de modderpoel in Geffen een ideale voorbereiding op komende zondag. Als gevolg van die slijtageslag kampen er nog wel wat spelers met kleine pijntjes, maar behalve Tom den Ouden lijkt iedereen zondag gewoon weer te kunnen spelen”.

Eigenlijk is het heerlijk voetballen op een echte grasmat, en er met smerige kleren vanaf komen. Nog leuker, met drie punten. Met de spelvreugde en inzet van de afgelopen wedstrijden moet er ook tegen Hapse Boys een resultaat in zitten. Mannen succes!

Tagged under DAW 1