• Gepubliceerd in Voetbalnieuws

Met de jacht op koploper Volkel, zal DAW zelf de drie punten nodig hebben. Dan alleen heeft het nog een kleine kans op de eerste periode. Zondag de laatste wedstrijd in die periode. Mocht het zelf winnen, dan zal Sparta’25 in en tegen Volkel moeten winnen. Bij een gelijkspel van Volkel en winst van DAW is het doelsaldo ruim in het voordeel van de Volkel. Eerstejaars trainer Tom Jacobs, vorig seizoen nog doelman in Volkel 1,  zal met zijn Handel de huid duur willen verkopen. Het hechte collectief is een moeilijk te bestrijden tegenstander. Trainer Rob van der Ven over zondag.

Rob; “Qua plaats op de ranglijst hebben we tot op heden weinig te klagen. We scoren behoorlijk vaak, maar geven als team ook nog veel te veel weg. Gelukkig hebben we in Rick van Aalst een uitstekende keeper, die veel van deze kansen onschadelijk weet te maken. Leuk voor Rick dat hij zijn kwaliteiten kan laten zien, maar ik heb liever dat hij wat minder in actie hoeft te komen. We gaan kijken hoe we dit kunnen verbeteren, zonder dat dit ten koste gaat van ons spel in balbezit. Natuurlijk weten we dat we nog een kleine kans maken op de eerste periode. Maar naar anderen kijken zondag heeft geen enkele zin. Allereerst zullen we zelf moeten winnen en dat zal lastig genoeg worden tegen het collectief van Handel. Een ommekeer zoals tegen Haps zal je niet snel meer mee maken en dus zullen we er moeten zorgen dat we dit keer wel vanaf de eerste minuut bij de les zijn. Alleen Niels de Groot is naar aanleiding van de rode kaart tegen Hapse Boys voor één wedstrijd geschorst. Voor de rest is iedereen inzetbaar”.

Elke thuiswedstrijd was dit seizoen zéér het aanzien waard en vaak spectaculair. Ook zondag? We gaan het zien. Na afloop de veel geprezen wildwinterkermis van onze supportersvereniging. Graag met drie punten aub. Tot zondag.

Tagged under DAW 1