• Gepubliceerd in Voetbalnieuws

Nog nooit in de historie speelde DAW een competitiewedstrijd tegen Nijnsel. De ploeg van trainer Arno Methorst staat momenteel op een verdienstelijke vierde plaats en wil uiteraard de aansluiting naar boven niet missen. De ervaren trainer Methorst, voorheen oa. in dienst bij Rhode en Sparta’25, zal ongetwijfeld een strijdplan klaar hebben liggen om het DAW zo lastig mogelijk te maken. DAW verloor thuis nog geen enkele keer en trainer Rob van der Ven is dan ook van plan om deze reeks nog lang in stand te houden. De belangen botsen, dus we verwachten weer een spannende wedstrijd. Rob over zondag.

Rob. `Afgelopen zondag tegen Excellent is maar weer gebleken dat we iedere wedstrijd op nieuw alles zullen moeten geven. De intentie was er wel, maar de echte scherpte ontbrak, waardoor je uiteindelijk terecht twee punten laat liggen in Oploo. Komende zondag wacht met Nijnsel een onbekende tegenstander, maar zoals altijd weten we wat we ongeveer kunnen verwachten. Zaak is echter om vooral naar ons zelf te kijken. Wat te doen bij balbezit, maar bovenal, hoe kunnen we ervoor zorgen dat we minder weggeven. Dit gaan we doen met een fitte en complete groep, waardoor we wederom keuzes mogen maken en daarnaast nog het een en ander achter de hand hebben. We gaan er alles aan doen om ook de vijfde thuiswedstrijd winnend af te sluiten`.

Gezien de vier spectaculaire andere thuisduels van DAW 1 kun je niet thuisblijven. Hopelijk weer zo’n prachtige wedstrijd ditmaal tegen de geel/blauwe formatie uit Nijnsel. Nog een nieuwtje! Op donderdag 7 december speelt DAW uit voor de beker in en tegen Roggel. De wedstrijd tegen de vierdeklasser begint om 19.30. Maar eerst Nijnsel thuis, scheidsrechter deze middag is de hr van de Wit, aanvang wedstrijd half drie!

Tagged under DAW 1