DAW kende een makkelijke middag op het gure eigen sportpark “d’n Heuvel”. Het won ruim en verdiend met 4-0. De ploeg van Rob van der Ven kwam niet in de problemen en behield voor de tweede keer deze competitie de nul. Voorin stond ook het vizier op scherp. Dus de 4-0 was een logische afspiegeling van de verhoudingen in het veld.

De eerste kans voor DAW na een goede combinatie tussen Bart Vos en Corik Megens, Corik struikelt en kan niet goed afronden, schiet naast. Na negen minuten een corner van Rick Reijs. Strakke bal bij de eerste paal, Mark Megens loopt goed in, en bij de kopbal is doelman Dortmans volstrekt kansloos. 1-0. DAW blijft aanvallen, Nijnsel oogt machteloos. Na een kwart wedstrijd de 2-0. Bart Vos wordt aangetikt in de zestien, strafschop. Mark Megens klaart de klus. Na een klein half uur een corner van Freek van Boekel. Corik Megens ziet zijn inzet van doellijn gehaald worden. Tien minuten later, vrije trap Rick Reijs, Corik Megens alleen voor het doel maar recht in de handen van de keeper. Nog voor rust valt de 3-0. Rick Reijs wordt in het strafschopgebied gehaakt. Scheidsrechter de Wit kan niet anders dan weer een strafschop geven, weer Mark Megens, weer raak. Nog voor rust een grote kans voor Bart Vos. Maar het vizier van Bart staat niet op scherp. De bal verdwijnt richting veld vier.

Na de pauze gaat DAW vrolijk verder, na twee minuten een kopbal van Niels de Groot, metertje naast. Na een uur een vrije trap van Freek van Boekel, de bal is strak en zuiver, Corik Megens komt goed voor zijn verdediger en de vijandelijke doelman en tikt de bal in het doel. 4-0 Na drie kwart wedstrijd het eerste hachelijke moment voor het doel van Rick van Aalst, maar de voorzet van Nick Dortmans wordt weggewerkt door Niels de Groot. Twee minuten later een prachtig schot van Rick Reijs, uit stand, van bijna dertig meter, zeilt de bal maar rakelings naast het ijzerwerk. Tien minuten voor tijd een prima schot van Mike van de Ven, weer net naast het doel. De kopbal van Mike twee minuten later, na een voorzet van Corik Megens is niet goed, de bal gaat ruim over. Marc van Heesch heeft aan DAW zijde het slotakkoord, maar keeper Dortmans voorkomt erger. Eindstand 4-0.

Een dik verdiende overwinning voor DAW, Nijnsel stelde teleur. Volgende week de volgende horde. Dan gaan we naar het verre Siebengewald, waar Stormvogels wacht. Let op aanvangstijd 14.15! Donderdag de bekerconfrontatie in Roggel tegen de plaatselijke vierde klasser. Aanvang van die wedstrijd is om half acht.