DAW heeft, door een minimale overwinning de volgende ronde van het bekertoernooi gehaald, het werd 0-1. Maar liefst acht supporters hadden de reis naar Roggel gemaakt, zij stonden dan ook negentig minuten lang, in de regen, onder een paraplu, in de wind, de oranjehemden aan te moedigen. reistijd één uur en een bietje, 70 km enkel!

In de eerste helft een gelijk opgaande strijd op het spekgladde bijveld van Roggel. Het was aan Roggel niet te zien dat zij zo laag staan in de vierde klasse. De ploeg speelde goed verzorgd voetbal. beste kans aan DAW zijde was die van Bart Vos in een drie tegen één situatie, koos Bart ervoor, om alleen op avontuur te gaan. Hij strandde jammerlijk op de doelman. rust 0-0

Na de rust hetzelfde spelbeeld. DAW kwam een paar keer goed weg omdat het vizier van de voorwaartse van Roggel niet helemaal op scherp stond. Naar mate de wedstrijd vorderde, werden de ruimtes groter. Na een driekwart wedstrijd een voorzet van Rick Reijs, die bij Robyen van der Heijden komt. Vanaf twintig meter neemt Robyen de doelman onder vuur. Snoeihard verdwijnt de bal tegen de touwen. Roggel probeert het nog wel, maar tot op een paar hachelijke momenten na bleef de 0 - 1 op het bord.

Het is inmiddels gestopt met regenen. Herman, Angeliek, Marja, Ronald, Henrie, Erik, Bert en Jan keren voldaan huiswaarts. DAW door naar de volgende ronde. Tegenstander is dan, de onbetwiste koploper van de 2e klasse, Rhode. Rhode versloeg in Overloon SSS'18 met 1-3. 22 februari in St Oedenrode. Zou het dan droog zijn?