• Gepubliceerd in Voetbalnieuws

Het is natuurlijk maar zeer de vraag of deze wedstrijd zondag doorgang zal vinden, een wit deken wordt voorspeld. Toch is DAW er klaar voor, aldus trainer Rob van der Ven.

Rob; “Na de overtuigende overwinning tegen Nijnsel wacht zondag in mijn ogen een tegenstander van ander kaliber. Op basis van wedstrijden uit het verleden, maar ook iets recenter, gedurende de nacompetitie van afgelopen seizoen tegen Venhorst vind ik Stormvogels'28 een zeer sterk elftal, met enkele spelers die ieder team in deze klasse sterker zouden maken. Het verbaast me dan ook dat ze wat lager staan op de ranglijst. Het kan bijna niet anders dan dat blessures hier een rol in hebben gespeeld. De vraag is met welke elf ze komende zondag aan de aftrap kunnen verschijnen. Wie er dan ook gaan spelen, uiteindelijk zullen we vooral naar ons zelf moeten kijken, alle andere zaken zijn van ondergeschikt belang. We willen de eerste seizoenshelft afsluiten met twee overwinningen, te beginnen komende zondag in Siebengewald”.

Stromvogels'28 presteert ondermaats is de algemene mening. Toch herbergt het de huidige topscoorder van de derde klasse. Ingo Kusters prijkt bovenaan het lijstje met 9 doelpunten, op de voet gevolgd door Mark Megens met 8. Scheidsrechter deze middag is de hr Karavla. Deze zal om 14.15 op sportpark het Eindpunt de wedstrijd aanvangen.

 

Tagged under DAW 1