• Gepubliceerd in Voetbalnieuws

DAW speelt zondag zijn laatste wedstrijd dit kalenderjaar. Tegenstander is Vianen Vooruit van trainer Voet. Het heeft pas acht doelpunten tegen. Het speelde in Volkel 0-0 tegen de plaatselijke. Kleine uitslagen, het is dan ook bekend dat de ploeg van Voet geen open huis houd achterin. Compact spelen met snelle uitvallen. Voor Rick Reijs een speciale wedstrijd, Niels Voet de trainer van Vianen, was bij OKSV de trainer van Rick. Rob van de Ven over zondag as.

Rob: “Aan ons de taak om ook de zesde thuiswedstrijd van het seizoen de punten in Schaijk te houden. Dit zal absoluut niet gemakkelijk worden. Vianen Vooruit met trainer Niels Voet zal zijn zaakjes, evenals laatst tegen Volkel (0-0), prima voor elkaar hebben. We zullen hier op de juiste manier mee om moeten gaan en geduldig, maar bovenal nauwkeurig moeten zijn in balbezit. We kunnen aantreden met een fitte groep en zullen er alles aan doen om ook de laatste wedstrijd van 2017 met een overwinning af te sluiten.

Na code geel, oranje en rood, hopelijk zondag code groen. De verwachting is dat de sneeuw het veld zal ruimen en er wordt tijdens het weekend geen grote hoeveelheden regen verwacht. DAW is er gebrand op, om zijn ongeslagen thuisstatus te handhaven. Elke wedstrijd weer spektakel en/of goed voetbal. Ook deze middag? We gaan het zien zondag as. scheidsrechter deze middag is de hr Lemmens. Aanvang wedstrijd, kwart over twee ivm de vroege duisternis. Tot zondag.

Tagged under DAW 1