DAW kwam in zijn laatste wedstrijd dit kalenderjaar niet verder dan een 2-2 gelijkspel tegen Vianen Vooruit. De puntendeling gaf de verhoudingen goed weer, was de algehele mening op sportpark “D’n Heuvel”.

DAW opent met een kopbal van Mark Megens, de balt gaat een meter over het doel. Na een klein kwartier een schot vanaf 25 meter, de bal verdwijnt rechts in de benedenhoek, 0-1. Hij leek houdbaar. DAW probeert wat terug te doen. Mooie voorzet Rick Reijs, Corik kopt voorlangs. Halverwege de eerste helft, de DAW verdediging grijpt onvoldoende in, Thomas van de Sanden gaat op avontuur, zijn afgemeten voorzet wordt afgemaakt door Mart Nuijen. 0-2.
Daarna een enorme kans voor Bart Vos. Maar Bart schiet recht in de handen van de keeper. Na een halfuur ontsnapt DAW aan de 0-3. Mick Bogaert weet het net niet te vinden, in zeer kansrijke positie. Na een halfuur een hoekschop van Rick Reijs, Corik Megens loopt in en kopt raak 1-2. In de laatste minuut een goede actie van Corik Megens , diens strakke, lage, harde schuiver wordt klemvast, gepakt door de uitstekende doelman van Vianen. In de extra tijd van de eerste helft een vrije trap voor DAW op 30 meter, Rick Reijs meldt zich. De bal ploft fantastisch in de linkerbovenhoek. Een “beauty”, 2-2 rust.

Het tweede bedrijf is minder van opwinding . De eerste kans is voor Rick Reijs. Rick ziet zijn vrije kopkans over het doel gaan. Aan de andere zijde een prachtige redding van Rick van Aalst op de venijnige kopbal van Mick Bogaert. Na driekwart wedstrijd gaat Bart Vos goed door en komt voor de keeper, zwaar gehinderd, schiet Bart, de bal voorlangs. Het venijn zit hem in de staart. Vianen Vooruit kwam voor een punt maar krijgt kans op meer. Robbert Knipping begaat een overtreding in de zestien. De goed leidende scheidsrechter Lemmens vindt het een strafschop waard. Rik Willemsen kan de drie punten naar Vianen brengen. Maar Rick van Aalst denkt daar anders over, een stukje psychologische oorlogsvoering en een katachtige redding. Het blijft 2-2.