DAW heeft de oefenwedstrijd tegen de koploper van de derde klasse C, uit Mierlo Hout verloren. In een goede wedstrijd was de ruststand 3-3. Na rust liep het sterkere Mierlo uit naar een 3-5 overwinning.

Al in de 2e minuut komt DAW op voorsprong, een corner van Siem van Merwijk wordt verlengd, met het hoofd, door Corik Megens, Robbert Knipping rondt af. Een overtreding in de zestien door Mike van de Ven wordt door de prima leidende scheidsrechter Boot, bestraft met een strafschop. Danny van Hout faalt niet, en brengt de stand op 1-1. Na een kwartier de 2-1, een voorzet van Corik Megens, Bart Vos de 2-1. DAW gaat door, Corik Megens over de rechterkant, schiet tegen de doelman, in de rebound is Mike van de Ven trefzeker. 3-1. Mierlo brengt de stand terug naar 3-2 door een prachtig schot van Sander Verreijken. Nog voor rust is het alweer gelijk, Thom Meeuwsen is de maker van de mooie stift, na een mispeer in de DAW defensie.

Na de rust, wederom een sterker Mierlo. Het duurt tot driekwart wedstrijd alvorens Jeroen Rooijakkers het overwicht uitdrukt in een doelpunt. Zijn mooie schot, van buiten de zestien, zeilt over doelman Rick van Aalst. het slotakkoord is van zijn broer Richard Rooijakkers, deze bepaalt de eindstand op 3-5.

Een prima oefenpot tegen een sterke, goed voetballende tegenstander, beide teams lijken klaar voor de hervatting. Zondag as. in de "Kuul" in Gennep. Op het nieuwe kunstgrasveld wacht Vitesse'08.