DAW heeft een punt overgehouden aan het bezoek in Limburg tegen Vitesse’08. De rode lantaarndrager was de eerste helft gevaarlijker. In het tweede bedrijf was DAW iets sterker.

DAW startte met vijf verdedigers. Dit pakte niet goed uit, trainer Rob van de Ven greep dan ook in de eerste helft al in, en posteerde Mike van de Ven weer op het middenveld. Het leed was toen al geleden. Halverwege de eerste helft, Mabtoel Acheraf gaat over rechts door en schiet op Rick van Aalst, de bal komt in de kluts, bij Robyen van der Heijden die, ongelukkig in eigen doel trapt 1-0. Een paar minuten later had het 2-0 kunnen staan, maar het schot van Niek Hendriks word met de voet gekeerd door Rick van Aalst. Nog voor rust een enorme kans voor DAW. Mark Megens speelt de bal diep, een foutieve terugspeelbal, waar Bart Vos oppikt. Bart omspeelt prima de keeper maar mist dan de rust om het af te maken, voor een bijna leeg doel, een wilde wreeftrap op de lat.

Na de rust een agressiever DAW. Marc Raaijmakers komt in de ploeg voor Wout Cuijpers. Na tien minuten een vrije trap van Siem van Merwijk. Bart Vos krijgt de bal na een kluts en schuift beheerst door de benen van de doelman 1-1. Na een uur een schot van Siem van Merwijk, in kansrijke positie gaat het leder voorlangs. Aan de andere kant een diepe bal vanuit de Gennepse verdediging richting centrum van DAW. Mark Megens schat de bal verkeerd in. Gijs Giebels profiteert optimaal en schuift de bal tegen de touwen 2-1. Tien minuten voor tijd een mooie pass van Rick Reijs naar Bart Vos op de rechterkant. De voorzet van Bart is messcherp. Corik Megens is de doelman te slim af, komt er voor, en scoort mooi met het hoofd. 2-2. In Blessuretijd nog een kop kans van Jaap Maathuis, tegen het zijnet. Het zou teveel zijn geweest.

DAW speelde een slechte wedstrijd, maar bracht toch een punt mee naar Schaijk. Volgende week de topper tegen Volkel. Hopelijk krijgen we dan een ander DAW te zien.