DAW werkte hard maar niets lukte, de meest simpele passes kwamen niet aan. Uitzondering waren Robyen van der Heijden en Jaap Maathuis. Stormvogels profiteerde éénmaal, na mistasten van Niels de Groot.

Het begin was voor DAW, het resulteert in een halve kans voor Corik Megens, via de kluts met de keeper, een doeltrap. Halverwege moet Rick van Aalst handelend optreden. Jimmy Janssen duikt vrij voor de doelman op maar Rick brengt redding. Na een half uur een vlammend schot van Corik Megens na een pass van Rick Reijs. Maar uitblinker Jeffrey Koch brengt redding, zij het moeite. Nog voor rust een grote kans voor Tijn Wabeke, Rick brengt redding laat het leder los maar de Siebengewaldse aanvaller schiet naast het doel. Rust 0-0

Na rust wordt het niet veel beter, Siem van Merwijk is in de ploeg gekomen voor Rick Reijs. Het eerste schot is van Bart Vos een meter over het doel. Na een uur, Ingo Kusters in het centrum draait goed weg, het venijnige schot word in de kort hoek gepakt door Rick van Aalst. Aan de andere kant een scrimmage met Freek van Boekel en Corik Megens maar beide komen niet tot een schot op doel. Een kwartier voor tijd de verdiende 1-0. Ingo Kusters profiteert optimaal bij het mistasten in de DAW defensie, en scoort beheerst via de binnenkant van de paal. DAW gaat va-banque spelen, komt tot kansen, maar doelman Koch is de sta in de weg voor de gelijkmaker, vlak voor zijn neus duikt Robbert Knipping op, maar de reflex is meer dan uitstekend. Eindstand. 1-0

Directe concurrent Sparta’25 verloor ook zodat alles weer in elkaar schuift. Donderdag kan de kater alweer weggespoeld worden. DAW 1 gaat dan op bezoek tegen 2e klasser Rhode, voor de beker, op het veld van Boskant om 19.30 uur. Zondag naar Boekel Sport, dat keihard uithaalde in Berghem 1-5! Een slechte wedstrijd zit er altijd een keer tussen in een lang seizoen. Keihard blijven knokken, hopelijk komt het voetbal dan weer snel terug.