Temperaturen rondom het vriespunt. Maar de gastheren van Boskant hadden het veld er prima bij liggen. De verlichting was uitstekend, complimenten aan Boskant.

Rhode en DAW waren aan elkaar gewaagd. Het eerste gevaar voor het DAW doel was een corner van Koen van de Zande in de vijfde minuut, Joep van de Mortel scoort met het hoofd. 1-0. DAW voetbalde prima mee en kreeg ook kleine mogelijkheden. De uitvallen van Rhode bleven gevaarlijk.

DAW kwam sterk uit de kleedkamer, leek Rhode onder de voet te lopen, maar invaller doelman Ard Groenendijk speelde een prima wedstrijd en hield zijn ploeg overeind. In het middenstuk van de tweede helft waren de ploegen weer aan elkaar gewaagd. DAW kreeg twee vrije trappen dichtbij de zestien. De eerste van Rick Reijs ging huizenhoog over het doel, de tweede van Freek van Boekel schampte de lat. In de slotfase nam DAW meer risico, de beste kansen waren hier voor Rhode. Invaller Kyron Brus stuitte tweemaal op Rick van Aalst. Na twee minuten blessuretijd vond scheidsrechter Kezer het welletjes. Eindstand 1-0

DAW werd in de 4e bekerronde uitgeschakeld door het hoger geklasseerde Rhode. Het verschil met Stormvogels uit was gigantisch. Zondag Boekel Sport uit “ijs” en weder dienende!