• Gepubliceerd in Voetbalnieuws

DAW gaat zondag de competitie vervolgen. Het ontvangt, de rode lantaarndrager van de Derde Klasse, Hapse Boys. Haps speelde tot dusver 11 wedstrijden en behaalde daarin 8 punten. Als het hoofdveld van DAW niet bespeelbaar zal zijn wordt er uitgeweken naar het kunstgrasveld.

Trainer Rob van de Ven werkt met zijn staf naar het duel van zondag, en zet de boel op scherp! Rob; “Het is duidelijk dat het erg wisselvallig is, wat we hebben laten zien, de laatste weken. Twee prima wedstrijden tegen Volkel en Rhode (beker), maar daarnaast ook twee zeer matige wedstrijden tegen Vitesse en Stormvogels. Deze wedstrijden hebben aangetoond dat we het tegen iedereen moeilijk hebben als je niet met minimaal dezelfde beleving het veld op stapt als je tegenstander. Tegen Hapse Boys weten we inmiddels dat het niet vanzelf gaat en hebben we met de wedstrijd in Haps nog vers in het geheugen sowieso iets recht te zetten. We wonnen dan wel met 2-3, maar hebben eigenlijk een groot deel van de wedstrijd achter de feiten aan gelopen (2-0 achterstand). Zaak om dit keer wel scherp aan de aftrap te verschijnen en vanaf minuut één bij de les te zijn. Gister ondanks de kou prima getraind en ik ga er dan ook vanuit dat we zondag met een fitte gemotiveerde groep kunnen aantreden.”

DAW tegen Hapse Boys. Het zou weleens de enige wedstrijd in de Derde Klasse D kunnen zijn die doorgaan kan vinden. Alle andere duels staan gepland op grasvelden. Drukke tijden voor de competitieleider. De afgelaste wedstrijd van DAW tegen Boekel sport uit staat alweer ingepland op donderdagavond 5 april. Maar eerst zondag, de supporters zijn er klaar voor. Tot zondag.

Tagged under DAW 1