• Gepubliceerd in Voetbalnieuws

Wolf Wannet komt voor een bezoek met zijn Nooit Gedacht naar D’n Heuvel. De middenmoter uit Geffen heeft 11 wedstrijden gespeeld en 13 punten verzameld. Het scoorde slechts 12 maal, maar incasseerde ook maar 13 tegendoelpunten. Een taaie tegenstander, DAW ontsnapte in Geffen door in de tweede helft de slijtageslag te winnen. Wordt het weer zo’n spektakelstuk? Rob van de Ven over zondag as.

Rob; “Zondag de eerste wedstrijd in een interessante reeks met achtereenvolgens Nooit Gedacht, Sparta'25, Olympia'18 en Handel. Vier gelijkwaardige tegenstanders waar we in de eerste seizoenshelft tien punten tegen behaald hebben. Het zal een hele klus worden om dit wederom te realiseren. Al deze teams zijn gelijkwaardig aan elkaar en details zullen het verschil maken. Te beginnen komende zondag thuis tegen Nooit Gedacht. Een team dat inmiddels weer over een complete groep spelers kan beschikken. Ik ben er van overtuigd dat ze de komende maanden nog vele punten gaan behalen, maar het is aan ons om er voor te zorgen dat dit komende zondag nog niet het geval zal zijn. Onze groep is eveneens compleet en gebrand om weer eens een wedstrijd voor de competitie te spelen”.

Ook de supporters hebben er weer zin in, het weer zal toch geen roet in een mooie voetbalmiddag gooien. We gaan het zien zondagmiddag, bij deze altijd spannende wedstrijden. Scheidsrechter deze middag is de hr. Reddy. Aanvang wedstrijd zoals gebruikelijk 14.30 uur. Tot zondag.

 

Tagged under DAW 1