De Geffense ploeg was vooral in de tweede helft feller en won meer duels. Voetballend liet de ploeg van Wolf Wannet ook meer zien. Derhalve was de 3-5 nederlaag van DAW terecht.

De eerst grote kans na zes minuten was voor Corik Megens, in de scrimmage krijgt Corik de bal mee, maar de afronding in kansrijke positie is te mager. Twee minuten later is het wel raak. Inzet Bart Vos, Robbert Knipping geeft het beslissende zetje 1-0. Na tien munten kan de gewiekste aanvaller Bob van Iersel gelijkmaken, maar de inzet strandt op doelman van Rick van Aalst. Het spel golft op en neer, de middenvelders krijgen pijn in de nek want zowel Nooit Gedacht als DAW hanteren steevast de lange bal. Na een half uur spelen een combinatie door het midden, Rick Reijs word bereikt aan de rechterzijde. De voorzet is prachtig aangesneden, de kopbal van Corik Megens snoeihard, via de onderkant van de lat slaat de bal in het doel. 2-0. Zes minuten later kan Rik van Roosmalen zo oversteken, de schuiver is zuiver en verdwijnt in de verre hoek. 2-1 rust.

Na de thee, een vrije trap voor Nooit Gedacht schuin voor het doel, Frank van Herpen meldt zich. De bal verandert van richting en ploft in het doel. 2-2. Twee minuten later kopt Freek van Boekel en kopbal van John Pennings van de lijn. Michel van de Heuvel mag een corner nemen, de kopbal van John Pennings is nu wel raak. 2-3. Na een dik uur spelen, Freek van Boekel speelt de bal in, het leder komt tegen de binnenkant van de paal, Bart Vos is attent en kopt de gelijkmaker op de borden. Nooit Gedacht trapt af en mag door het midden doorlopen, Perry van Herpen komt vrij voor het doel en scoort via Rick van Aalst. 3-4. DAW probeert het wel maar de kansen zijn voor Nooit Gedacht. In de laatste minuut maakt John Pennings aan alle onzekerheid een eind, hij werkt de voorzet van rechts binnen. Eindstand 3-5.

Een wedstrijd om snel te vergeten, zondag wacht alweer Sparta’25. In Beek en Donk zal een getergd DAW staan, mogen we hopen. Er valt iets recht te zetten.