• Gepubliceerd in Voetbalnieuws

Olympia’18 thuis, een loodzware tegenstander die op gelijke hoogte staat in de stand met DAW. Wel speelde de blauwhemden één wedstrijd meer. DAW wil de draad weer oppikken, en gezien het verleden, DAW is namelijk ijzersterk in eigen huis, mogen we ook hier een goed resultaat verwachten. Rob van de Ven over zondag.

Rob; “Het vrije weekend heeft ons goed gedaan en de meeste spelers zijn dan ook weer volledig hersteld. Helaas blijkt het herstel van Mike wat langer te gaan duren, maar laten we aan de overtreding die dit veroorzaakt heeft, maar niet te veel woorden vuil maken. Naast Mike zullen we ook Marc moeten missen vanwege werkverplichtingen. Voor de rest een complete en scherpe groep die wat recht te zetten heeft na twee nederlagen op rij. Dit zal moeten gebeuren tegen het enige team in de klasse dat ons bij vlagen heeft weggespeeld, maar niet tot scoren kwam. Ik ben er van overtuigd dat we dit keer meer weerstand zullen bieden. Zeker gezien het niveau op de trainingen de laatste tijd. Hierbij zou het mooi zijn als we eens wat minder gemakkelijk de doelpunten weg geven. We gaan het zien zondag".

Het voorjaar is in aantocht , nog vele mooie duels tot de zomerstop. Ik zou zeggen allemaal naar het sportpark om DAW 1 tot grote hoogte te zien stijgen. Namens spelers en begeleiding, tot zondag.

Tagged under DAW 1