Een punt vandaag, was meer dan DAW verdiend had. De eerste helft, was qua kansenverhouding DAW gelijkwaardig aan de Boxmeerse ploeg. In het tweede bedrijf had Olympia’18 de beste mogelijkheden. DAW behield echter de gekoesterde nul. Dubbel blank was daarom de rekenkundige eindstand.

Na een kwartier krijgt Bart Vos een enorme schietkans na doorkoppen van de sterk spelende Robbert Knipping. De bal stuit in eerst instantie te hoog op, daarna een blok dat een treffer voorkomt. Drie minuten later aan de andere zijde de boomlange, Douwe Zwaan krijgt de bal, vrij in de zestien. Een blok van Mark Megens brengt redding. Na een halfuur schiet Douwe Zwaan de bal in de kruising, maar Rick van Aalst tikt het “vijfje” uit de bovenhoek. Aan de andere zijde, een mooie aanval met Freek van Boekel aan de knoppen. Corik Megens in kansrijke positie, maar het schot mist venijn, makkelijke prooi voor Jasper Corts. Net voor rust pikt Rick van Aalst de bal van de voeten van Furkan Sarioglu. Dankzij deze schitterende redding voorkomt de doelman de 0-1. Rust 0-0

Vlak na de pauze moet Douwe Zwaan de 0-1 maken, Zwaan ontfutseld de bal van Mark Megens en vrij voor de keeper spat de bal op de paal. Na een uur een corner voor Olympia’18, geheel vrijstaand schiet Ramon Bulkens de bal naast de paal. Na driekwart wedstrijd, een voorzet van de goed opkomende en weer prima spelende Robyen van der Heijden. De afvallende bal is voor Rick Reijs, echter de bal smoort in de mêlee van benen. Aan de andere zijde een prima redding van Rick van Aalst, die de bal uit de bovenhoek tikt. Zeven minuten voor tijd, Freek stuurt Bart Vos prima weg. mooie aanname Bart, omspeelt de keeper maar de hoek naar het doel is inmiddels te scherp. Het slotakkoord is een schot van Okki van Dalen, (mooie voetbalnaam) de bal vliegt rakelings naast.

Beide teams hadden nog recht op een strafschop, wegstrepen zullen we maar zeggen. Volgende week 2e paasdag op naar Handel. Daar zijn weer drie punten te verdienen!