• Gepubliceerd in Voetbalnieuws

Één voor één is het devies voor de drie wedstrijden op vreemde bodem. Na Handel uit op 2e paasdag volgen Boekel Sport op donderdag om 18.30 uur en volgende week zondag de derby uit naar Berghem Sport. Maar eerst VV Handel. De ploeg uit Handel presteert uitstekend en staat qua verliespunten gewoon in de top van het klassement. DAW zal alle zeilen moeten bij zetten om een mooi resultaat mee te nemen. Trainer Rob van der Ven wapent zich en blikt vooruit.

Rob; “Vanwege het vele aantal tegendoelpunten hebben we afgelopen zondag tegen Olympia '18 wat meer de nadruk op "het verdedigen" gelegd. Als je dan voor de derde keer dit seizoen de nul weet te houden, dan mag je daarover tevreden zijn, maar aanvallend hebben we veel te weinig laten zien. Komende maandag het begin van een drukke week met drie uitwedstrijden in zes dagen. In deze wedstrijden zal de organisatie wederom centraal staan, maar zullen we ook wat meer initiatief moeten nemen in balbezit. Dat we dit prima kunnen, hebben we dit seizoen al vaker laten zien. Met de terugkeer van Mike hebben we de beschikking over een complete groep die we wel eens hard nodig kunnen gaan hebben de komende week”.

DAW kan in deze serie uitstekende zaken doen, voorwaarde is dan wel een aantal driepunters. Steun vanuit de DAW supporters is dan ook meer dan welkom. Op sportpark “De Eikenwal" zal scheidsrechter Verstegen de wedstrijd om half drie plaatselijke tijd in gang fluiten. Tot maandag wellicht!

Tagged under DAW 1