De donderavond pot op sportpark “De Donk” eindigde zoals die begon. 0-0 Boekel Sport legde een enorme energie op de hobbelige grasmat. Het betere voetbal van DAW, gezien over de gehele wedstrijd, kwam niet tot uitdrukking in de score. In de slotfase was Boekel Sport de meerdere maar ook zij kwamen niet tot een doelpunt.

Boekel Sport had de betere kansen in het eerste kwartier, met kansen voor Twan Merks en Matt Bevers. Doelman en verdedigers voorkomen een treffer aan DAW zijde. Na een klein half uur de eerste kans voor DAW, Robbert Knipping kan net niet binnen knikken en de rebound van Freek van Boekel gaat naast het doel. Twee minuten later goed doorzetten van Corik Megens, het vlammende schot een meter over het doel. Weer twee minuten later kopbal van Corik Megens over de keeper maar ook naast het doel. Nog voor de thee een ziedend schot vanaf 20 meter van Robbert Knipping, in de rebound Robyen van der Heijden maar via een Boekels been hoekschop. Freek van Boekel neemt de corner, de kopbal van Corik Megens over het doel. 0-0 rust

Na rust gelijk een pegel van Corik Megens, de doelman kan ternauwernood redding brengen. Na een klein uur, actie Tim Schuijers, trekt naar binnen, het schot gaat richting winkelhaak maar de redding van Rick van Aalst is prima. Na driekwart wedstrijd een aanval over de linkerzijde met Rick Reijs, Corik heeft een moeilijke kop kans de bal valt op de zestien voor de voeten van Freek van Boekel , het schot mist de precisie, over het doel. Bij DAW vloeien de krachten langzaam weg, Boekel Sport krijgt meer grip op de wedstrijd en ook kansen. De beste vlak voor het einde. Twan Merks wurmt zich aan de linkerzijde door de DAW defensie, de strakke lage voorzet doet DAW schrikken, maar niemand maakt het af. Het blijft bij 0-0.

Puur rekenkundig toch een goede dag voor DAW, concurrent Sparta’25 verloor en Volkel kwam in Siebengewald niet verder dan een gelijkspel. Zondag as. de laatste uitwedstrijd in de drieluik. Dan gaan we op bezoek bij Berghem Sport, de buren zijn aan een opmars bezig. Kan DAW ze een halt toe roepen, we gaan het zien zondag.