DAW verloor van Berghem Sport. Het talrijke publiek langs de lijn zagen na rust de doelpunten. Berghem Sport was over de gehele wedstrijd gezien de bovenliggende partij, en won terrecht.

Aan DAW zijde een tegenvaller, Freek van Boekel was niet geheel wedstrijdfit en nam plaats op de bank. Het eerste gevaar kwam uit Schaijk. Bart Vos legt halverwege de eerste helft de bal terug, enorme schietkans Corik Megens maar niet zuiver geraakt de bal verdwijnt in de handen van de uitstekende doelman Hoefnagels. Daarna is het tweemaal Jefrey van Oss die het DAW doel bestookt, maar ook hier geen treffer. Nog voor rust een paar kleine kansjes voor DAW, eerst Bart Vos, redding keeper. Een minuut later komt Marc Raaijmakers net te kort om de doelman te passeren. 0-0

Na rust meer actie, Corik Megens trekt vanaf rechts naar binnen, pass op Bart Vos, het schot verdwijnt tegen de ballenvanger. Twee minuten later een mooie actie van de ijverige Siem van Merwijk, omspeelt zijn tegenstander, echter het schot smoort. DAW ruikt aan de openingstreffer maar het doelpunt valt aan de andere zijde. Donny van Herpen aan de basis, Jeffrey van Oss mag driemaal proberen de derde maal is het raak, door de benen van Rick van Aalst verdwijnt de bal in het doel. Na een klein uur een grote kans voor DAW. Te korte terugspeelbal, Bart Vos zit ertussen, redding Joep Hoefnagels, in de rebound Corik Megens weer een knappe redding van de jeugdige doelman.
Drie minuten later toch de 1-1. Siem van Merwijk passt op Corik Megens, Corik neemt de bal met het hoofd mee uit een moeilijke hoek knalt Corik de bal stijf in het kruis. 1-1. Berghem Sport gaat meer drukken, Bram Kappen bereikt Donny van Herpen, de fraaie voetbeweging verraadt de klasse van de voormalige topper, de oud Heeschenaar legt de bal, fijntjes, panklaar voor Nick Tielemans. Gelukkig voor DAW schiet deze twee meter naast. Een minuut later, balverlies DAW, Stef van den Broek pikt op, snelle en mooie één-twee, Stef van den Broek maakt het af. 2-1. DAW kan zich niet meer oprichten. Het is niet meer bij machte om Berghem Sport de wil op te leggen. De wedstrijd kabbelt naar het einde en Berghem Sport is driepunten rijker. Eindstand 2-1

DAW verliest de wedstrijd en de koppositie. Door de uitslagen schuift alles weer in elkaar. Volgende week Vitesse’08. De Gennepse ploeg verraste de afgelopen wedstrijden door van Sparta’25 te winnen en Olympia’18 op een gelijkspel te houden. Uit in Gennep speelde DAW een slechte wedstrijd. Zondag kans om revanche te nemen.