• Gepubliceerd in Voetbalnieuws

DAW gaat zondag as. op zoek naar drie punten in Nijnsel. Nijnsel speelt op kunstgras en heeft de punten hard nodig. DAW wil de aansluiting behouden met de kop. Dus er zijn tegengestelde belangen. Alle ingrediƫnten aanwezig voor een boeiend gevecht. De laatste weken zit de jonge ploeg in een fase waarin het wat minder gaat. Rob over zondag as.

"Na twee nederlagen in combinatie met het vertoonde spel heeft het voorlopig niet zo veel zin om naar de ranglijst te kijken. Voor nu is het zaak om weer lekker te gaan voetballen en het vertrouwen in eigen kunnen terug te krijgen. Met de eerste periode op zak kunnen we vrij voetballen en dat is dan ook wat we moeten gaan doen. Helaas missen we Marc Raaijmakers vanwege een polsbreuk, daarentegen keert Niels terug in de selectie voor zondag".

Thuis won DAW ruim van Nijnsel. We gaan het zien zondag of dit weer lukt. Juist nu kan de jonge groep het extra steuntje in de rug gebruiken. Mooi weer, dus wat let u. Namens spelers en begeleiding wellicht tot zondag.

Tagged under DAW 1