DAW liet zich vandaag weer eens het zoet van de overwinning smaken. Het won uiteindelijk ruim van Nijnsel. Het opende snel met een 2-0 voorsprong, maar liet, volkomen onnodig, Nijnsel terugkomen in de wedstrijd. Maar besliste de wedstrijd in het laatste kwart met drie doelpunten.

Na een kwartier een inspeelpass van Niels de Groot op Corik Megens, Bart Vos trekt het gat, Corik profiteert en scoort met links. 0-1. Een minuut later de 0-2. Freek van Boekel op Robyen van der Heijden. De voorzet vanaf links richting 2e paal, Corik Megens kopt via de keeper raak. Weer twee minuten later. Gepriegel in de DAW defensie. Rick van Aalst kan tweemaal keren maar bij de derde inzet scoort Rick van der Vleuten. 1-2 . Tien minuten voor rust een voorzet van Freek van Boekel. Keeper Youri Dortmans kan net wegtikken voor de instormende Robbert Knipping. De afvallende bal is voor Mark Megens, de inzet spat op de paal. Rust 1-2.

Na de rust een komt Mark Megens vrij voor de Nijnselse doelman, het schot, in riante positie, mist richting en verdwijnt tegen de ballenvanger. In de tegenaanval, duwfout Robbert Knipping, weliswaar licht, maar een terechte strafschop. Aanvoerder Tom ten Broeke is onverbiddelijk 2-2. Na de drinkpauze/time out gaat DAW vol voor de overwinning. Twintig minuten voor tijd, scherpe voorzet Bart Vos, de kopbal van Corik Megens is subliem en valt in de verre hoek binnen, 2-3. Vijf minuten later de beslissing. Vrije trap Wessel Bens vanaf links, Mark Megens komt voor de man en keeper en kopt machtig binnen, 2-4. In blessuretijd nog een mooi nummertje van Bart Vos. Siem van Merwijk speelt Bart Vos aan in de diepte. Bart gaat alleen op de doelman af,  struikelt maar houdt de controle over de bal. De uitkomende keeper is dan kansloos op de magnifieke stift. Eindstand 2-5.

Goed spel bij vlagen, de koploper Volkel verloor. Olympia’18 won het rechtstreekse duel van Sparta’25, alles schuift weer in elkaar. Nog vijf speelronden te gaan. Voor DAW zondag een thuiswedstrijd tegen Hapse Boys. En ook dan…, alleen een overwinning telt. We gaan het zien zondag.