• Gepubliceerd in Voetbalnieuws

Wat voetbal o.a. zo mooi maakt, spanning, verrassingen, dat alles zit vaak verborgen in de nacompetitie en zeker als die maar over één beslissende wedstrijd gaat om door te komen. DAW heeft ruim ervaring, de laatste jaren kwam steeds in de nacompetitie. Gaat dit meehelpen deze ervaring. Van SV Budel weten we weinig, ze werden de tweede in hun competitie op gepaste afstand van kampioen Mierlo Hout. Trainer Rob van de Ven over komende zondag.

Rob; “Zondag de wedstrijd waar we al weken in ons achterhoofd mee bezig zijn. Zeker toen bleek dat we onvoldoende konden brengen om tot het einde bovenin mee te doen. De laatste weken laten we bij vlagen weer zien wat we in huis hebben en met name de tweede helft tegen Stormvogels geeft vertrouwen richting de wedstrijd in Budel.

DAW zal met een grote supporters schare aanwezig zijn op het sportpark in Budel Schoot. Voor € 10,- kun je mee met de bus. Er zit ook een hapje en een drankje bij inbegrepen! Opgeven kan bij onze aanvoerder van ons vaandelteam per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Mannen heel veel succes zondag!

Tagged under DAW 1