Log in

Zondag as om 14.30 trappen ALFA Sport en DAW af, om te strijden voor een laatste ticket in de 2e klasse. DAW is geheel fit en schorsing vrij. ALFA Sport is een grote onbekende tegenstander voor DAW. De ploeg komt uit Schinnen/Oirsbeek, het diepe zuiden van Limburg. De club is ontstaan op 1 juli 2016 na een fusie tussen RKVV ADVEO, SV Schinnen en VV Puth. Het heeft naast veldvoetbal een heus zaalvoetbalteam. Trainer bij ALFA Sport, is oud RODA JC speler Michel Broeders. Tussen 1987 en 1994 speelde de verdediger ruim 150 duels in 7 seizoenen. Grote man op het middenveld is Peter Jan Erkens. De middenvelder speelde zes jaar bij EHC en is het ” Dreh- und Angelpunkt” van de Limburgers. In Someren zullen er weer veel supporters van beide clubs aanwezig zijn. Een prachtige sfeer, mooier kun je het als voetballer niet krijgen. Voor het laatst dit seizoen, geeft trainer Rob van der Ven zijn kijk op komende zondag.

Rob; “Afgelopen Zondag een enorme teleurstelling voor spelers, kader en iedereen die bij DAW betrokken is. We krijgen echter binnen een week een nieuwe kans. Die moeten we dan ook met beide handen aangrijpen. De knop moet om, dat is zeker niet gemakkelijk, maar zondag zullen er weer staan en alsnog alles geven voor promotie. Dat is het enige wat telt.”

Twee volle, grote, bussen met supporters zullen DAW gaan steunen in Someren. Er zijn nog een twintig plekken vrij dus geef je snel op bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Vertrek bus bij DAW: 12:15 uur. Terugreis vanuit Someren: 17:00 uur. Wederom vragen wij om 10 euro vergoeding, waar uiteraard een drankje bij inbegrepen zit. Geef je snel op want vol is vol! Een grote schare oranje supporters zullen er in Someren zijn. Zij kunnen net dat stukje extra geven. Zorg dat je er bij bent voor deze wellicht historische wedstrijd. Scheidsrechter deze middag is de hr Souwen, deze zal geassisteerd worden door de heren Kaya en Winckens. Namens spelers en begeleiding tot zondag!