DAW is de het avontuur in de 2e klasse gestart met een gelijkspel tegen EVVC uit Vinkel. Het knoeide er in de eerste helft op los en stond terecht met 3-1 achter. Na rust gaf het niks meer weg en kwam knap terug in de wedstrijd, met de 3-3 einduitslag, kon iedereen leven.

EVVC komt in de zesde minuut op voorsprong, de rechterkant ziet er niet goed uit, de voorzet van Roel Bouwens wordt door Rick van Aalst onvoldoende verwerkt, Gerwin van de Boom weet wel raad met dat soort buitenkansjes 1-0. Na een klein half uur, Freek van Boekel op de achterlijn, voorzet, Corik Megens komt goed voor zijn man en maakt de gelijkmaker. Na een klein half uur, weer eens een diepe bal op Gerwin van de Boom, Robyen van der Heijden laat zich aftroeven, van de Boom knalt hard raak in de korte hoek 2-1. Drie minuten later, DAW heeft de kans op de gelijkmaker, Mark Megens mist rakelings met het hoofd. In de kluts wordt de bal naar voren “gepeerd” , de DAW defensie weifelt weer, geen goed idee met van de Boom in de buurt. 3-1. Op slag voor rust, te korte terugspeelbal, Corik Megens pikt de bal op en speelt hem voorbij de keeper, wordt in de zestien gehaakt. Scheidsrechter Hajo is onverbiddelijk strafschop, de gele kaart is erg mild. Er was geen intentie om de bal te spelen, rood was volgens de spelregels beter geweest. Mark Megens mist nooit, behalve vandaag, huizenhoog over, ruststand 3-1.

Na een uur een voorzet van Bodelier, Van de Boom kan er net niet bij. Na driekwart wedstrijd, voorzet Rick Reijs, Bart Vos ineens, goede redding van doelman van den Boogaard. Drie minuten later, Freek van Boekel speelt Corik Megens aan op de zestien, Corik maakt zich prachtig vrij en schiet, Robbert Knipping is alert en schiet de “anschlusstreffer” in de touwen. Acht minuten voor tijd hoekschop Freek van Boekel de kopbal van Corik Megens gaat snoeihard net voorlangs. Twee minuten voor tijd dan toch de verdiende gelijkmaker, Corik Megens kopt door naar Bart Vos op rechts. De voorzet wordt bij de 2e paal ingegleden door invaller Tyrone Burgers. Eindstand 3-3.

DAW liet verdedigend, de eerste helft, teveel steken vallen voor een stunt, zondag wacht thuis weer een derby, dan komt Heeswijk op bezoek. Heeswijk pakte thuis de volle buit tegen Berghem Sport. Krijgen we weer een spektakelstuk te zien? Aanvang wedstrijd, zondag as half drie!