Logo

DAW verloor de uitwedstrijd tegen Real Lunet met 4-0. De uitslag was geflatteerd maar de overwinning van Real Lunet was verdiend. De ploeg met veel jongens die elders hebben gevoetbald was te sterk, volwassener en vaak net ff slimmer. Kansen kreeg DAW wel, maar de afronding liet veel te wensen over.

Al in de derde minuut moet Rick van Aalst handelend optreden na een inzet van Yasin Uluman, één van de beste spelers op het veld deze middag. Uluman speelde vorig seizoen nog bij FC Engelen, werd daar regiotopscorer met 35 doelpunten. Vijf minuten later een voorzet van Siem van Merwijk, Corik Megens kopt de bal net over het doel. Aan de andere zijde een kopbal van Bas van den Berk, ook rakelings over. Halverwege van het eerste bedrijf de 1-0. Robyen van der Heijden kopt de bal nog weg, maar de dropkick van Chraou Jaouad is fraai, Rick van Aalst is kansloos. Na een half uur Corik Megens neemt de bal goed mee aan de rechterkant, de voorzet is scherp, maar gaat aan iedereen voorbij. Vijf minuten later, Bas van den Berk neemt de hoekschop ineens, bij de tweede paal valt de bal ineen keer binnen 2-0. Vijf minuten voor rust Bart Vos alleen op avontuur maar het schot wordt voortijdig geblokt. Vlak voor rust, scheidsrechter de Kleine wuift het vlagsignaal van grensrechter Anouar Bouras weg, Bart Vos vrij voor de keeper, doelman Jesse de Vries brengt redding.

Na de pauze gaat Real Lunet vrolijk verder met aanvallen, na een dik kwartier fantastische redding Rick van Aalst op het schot van Chraou Jaouad, uit de toegekende vrije trap. Halverwege de tweede helft, Niels de groot wordt gepasseerd over de linkerkant door Bas van den Berk, bij de tweede paal tikt Chraou Jaouad, de 3-0 tegen de touwen. DAW probeert wat terug te doen, de corner is van Freek van Boekel, de kopbal van Corik Megens spat op de lat uiteen. Vijf minuten voor tijd, Corik Megens bedient Roel Janssen, het schot gaat naast het doel. Drie minuten voor tijd, mooie aanval DAW, Corik Megens stoomt op, vindt aan de rechterkant Bart Vos. Bart bedient neef Roel Janssen, maar de invaller heeft geen geluk vandaag, redding Jesse de Vries. Het slotakkoord is voor de Vughtenaren. Bas van den Berk bedient Chraou Jaouad, nummer acht van het seizoen ligt in het netje. Met het hoofd scoort Chraou Jaouad de eindstand op de borden 4-0.

DAW was een maatje te klein, vandaag tegen Real Lunet. Zondag de derby. Dan komt Berghem Sport op bezoek. DAW heeft nog een sportieve rekening openstaan van vorig seizoen. Altijd spannende wedstrijden en vol van strijd. Dus komt dat zien!

Realisatie De Graauw Webdesign - Copyright © 2000-2023 DAW Schaijk - Alle rechten voorbehouden.