Zondag as om 14.00 zal er afgetrapt worden tussen DAW en SSS’18 uit Overloon. We moeten ver terug in de geschiedenis om een treffen tussen beide teams te vinden. Slechts driemaal troffen beide teams elkaar in Schaijk. Allen winstpartijen, dat dan weer wel.

11-02-1962 DAW – SSS’18 4-2 Mari van der Heijden 2X Gerrit van Griensven 1X Willy van Boekel 1X
07-09-1969 DAW – SSS’18 3-1 3X onbekend
22-11-1970 DAW –SSS’18 2-1 2X onbekend

In 1962 scoorde Mari van der Heijden tweemaal, kan Robyen zijn opa evenaren. We gaan het zien zondag. Kort een aantal vragen aan Tyrone Burgers en Rob van der Ven over zondag.

Tyrone, weer een goede wedstrijd afgelopen zondag, in de verdediging. Hoe bevalt dat, je bent van nature een middenvelder.

Als middenvelder heb je meer aanvallende kansen, maar moet je ook verdedigen. Als verdediger ligt de nadruk niet op aanvallen, daar waar mijn voorkeur ligt.

Vanuit DAW 2 basiskracht de laatste weken bij 1, zelf verrast?

Ja, zeer verrast, ik had gedacht zo af en toe minuutjes te maken, maar ook door wat blessures speel ik meer dan verwacht!

Nog twee thuiswedstrijden dit jaar, om te beginnen de koploper wat denk jezelf over de wedstrijd zondag as.?

Ik denk dat het een hele pittige wedstrijd zal worden, maar door veel strijd te leveren kunnen we het ook hun moeilijk maken!

Trainer Rob van der Ven over zondag;

Rob “Afgelopen zondag hebben we met name de eerste helft tegen Vianen laten zien dat we niets onder hoeven doen voor andere teams in deze klasse. Een groot compliment voor de groep dat we ook zonder ons aanvalsduo vier punten behalen uit de laatste twee duels (zonder tegen doelpunten). Komende zondag wederom een mooie uitdaging tegen SSS´18. Als we in staat zijn de lijn van afgelopen wedstrijden door te trekken, ben ik er van overtuigd dat we het ook de koploper enorm lastig kunnen maken”.

Is het veld bespeelbaar zondag? We zullen geduldig moeten wachten wat de weergoden ons te bieden hebben. Kan het gehavende DAW voor een stunt zorgen? Scheidsrechter deze middag is de hr Opsteen, deze zal om, let op, 14.00 uur de wedstrijd in gang fluiten. Namens spelers en begeleiding tot zondag.