• Gepubliceerd in Voetbal Heren 1

DAW komt zondag thuis in actie tegen EVVC uit Vinkel. In Vinkel kreeg het drie tegengoals tegen door individuele fouten, en de klasse van Gerwin van der Boom. Overigens is de sterke aanvaller geschorst deze wedstrijd vanwege twee maal een gele kaart, dus rood. Trainer Rob van de Ven blikt nog kort terug op afgelopen zondag maar richt de blik vooral naar voren.

Rob. “Afgelopen zondag hebben we in de eerste helft prima gespeeld tegen Helvoirt. Zaak om dit verder uit te bouwen en wellicht wat beter onze krachten te verdelen. Een groot compliment voor de groep dat we ondanks vijf afwezigen een tegenstander van dit niveau het bijzonder lastig hebben weten te maken. Daarnaast is het zaak te leren van bepaalde zaken in de tweede helft, voor zowel spelers als trainer. De komende weken zullen er weer wat jongens terug gaan keren, maar ook met de huidige spelersgroep kunnen we resultaat behalen, te beginnen komende zondag thuis tegen EVVC”.

DAW kampt met nog steeds met diverse blessures, gelukkig is DAW 2 vrij zodat er voldoende aanvulling is. Zoals we afgelopen zondag hebben kunnen zien kunnen we het iedereen lastig maken. Voorwaarde, een ijzersterke wedstrijdmentaliteit. De eerste thuiswedstrijd van 2019 daar wil je bij zijn. Scheidsrechter deze middag is de hr van der Ven. Aanvang wedstrijd 14.30 uur.