DAW heeft een dik verdiende overwinning behaalt in Heeswijk op de plaatselijke trots aldaar. Het won ruim met 1-4. Zowel Freek van Boekel als Robbert Knipping scoorde tweemaal. Met de rust leidde DAW al riant, met 0-3.

Al na negen minuten is het raak, Bart Vos met een individuele actie aan de linkerkant op de achterlijn, de voorzet is op maat. Bij de tweede paal kopt Robbert Knipping het “vijfje” tegen de touwen. 0-1. Na een klein kwartier, vrije trap Freek van Boekel, ogenschijnlijk een makkelijke prooi voor doelman Niek van Zutphen, maar de boomlange keeper blundert, laat de bal door zijn handen glippen. 0-2. Na een klein half uur, Arjan Haas schiet op doel, Jaap Maathuis, met het hoofd, is een sta in de weg. Eén minuut later Siem van Merwijk trekt naar binnen, keeper van Zutphen kan de bal ternauwernood tot hoekschop tikken. Tien minuten voor rust, Robbert Knipping wordt ogenschijnlijk gehaakt. Alles wijst erop dat scheidsrechter Opsteen naar de stip wijst en gaat fluiten. Maar ziet er kennelijk, op het laatste moment vanaf. Overigens floot de scheidsrechter een prima wedstrijd. Vier minuten voor rust, Freek maakt zich vrij op 25 meter van het doel, de uithaal is fantastisch, de bal vliegt in de linkerbovenhoek, keeper van Zutphen is nu kansloos. 0-3 rust.

Na de pauze is het spelbeeld meer in evenwicht, de eerste kans is voor het doel van DAW, Coen van Beljouw schiet via Mark Megens over het doel. Aan de andere zijde Roel Janssen pikt de bal op na een vrijetrap van Freek van Boekel, het schot wordt geblokt door een Heeswijks been. Na een uur kans voor invaller Max Sluiter, Niels de Groot brengt redding. Twee minuten later ontsnapt DAW aan een tegentreffer, Stef Adank prikt de mooie voorzet naast het doel. Aan de andere zijde Roel Janssen bereikt Bart Vos, het bedoelde” stifje” mislukt. Recht in de handen van keeper van Zutphen. Aan de andere kant, voorzet Stef Adank, Max Sluiter ineens in de korte hoek 1-3. Heeswijk probeert het nog om de aansluittreffer te maken maar DAW houdt stand. Het krijgt dertien minuten voor tijd een vrije trap. Freek van Boekel brengt de bal vanaf de linkerkant in, bij de tweede paal schiet Robbert Knipping de 1-4 op de borden. Wedstrijd gespeeld! Vijf minuten voor tijd applauswissel voor Freek van Boekel. Zijn vervanger na lang blessureleed, Corik Megens.

DAW won dik verdiend in Heeswijk, en vind aansluiting met de middenmoot. Nog één wedstrijd tot aan carnaval, uit bij Berghem Sport. Wederom een mooie wedstrijd om naar uit te kijken.