Log in

  • Gepubliceerd in Voetbal Heren 1

Een echte klassieker mag deze wedstrijd wel genoemd worden. De laatste keren dat beide teams elkaar troffen was er telkens een klein krachtsverschil. Het zal een gigantische klus worden voor DAW om de drie punten mee naar Schaijk te nemen. Trainer Rob van der Ven over zondags as;

“Nadat we nog even hebben nagenoten van de verdiende overwinning op Heeswijk, is inmiddels het vizier alweer volledig gericht op Berghem Sport. Het is zaak om de lijn die we na de winterstop hebben ingezet voort te zetten. Dit zou los moeten staan van tegenstander en ondergrond, maar het is duidelijk dat we de laatste jaren in Berghem op kunstgras niet onze beste wedstrijden hebben gespeeld. Ik ben benieuwd of we ook zondag kunnen laten zien dat we als groep inmiddels wat verder zijn. De groep wordt steeds completer, wat zorgt voor keuzemogelijkheden en een prima bank achter de hand. Het ideale plaatje waar we dit seizoen nog maar weinig mee te maken hebben gehad. Laten we hopen dat dit zo blijft de komende maanden”.

Volgens het verslag van SSS’18 (6-3 winst SSS’18) speelde Berghem Sport erg “fysiek” DAW zal zich moeten wapenen. Vertrouwen van DAW is groot na de mooie overwinning in Heeswijk, maar één zwaluw maakt geen zomer luid het spreekwoord. Temperaturen dik in de dubbele cijfers het voorjaar meld zich! Vele touwschouwers zullen op deze derby afkomen, dan wil als speler je beste voetbal laten zien. Scheidsrechter deze middag is de hr Arzarfane, deze zal om half drie de wedstrijd in gang fluiten. Namens spelers en begeleiding tot zondag.