Log in

Dit is de grote vraag. Een aantal jongens bonden de laten onder, maar de meeste waren in de “moeshutte” te vinden. Prachtig om te zien hoe ook, met carnaval het een echt team was. Tel daarbij op, dat DAW nu een bijna blessure vrije groep heeft, en met 6 thuiswedstrijden van de komende 7 duels, dan kan succes niet uitblijven. Volharding uit was niet een “beste” wedstrijd zullen we maar zeggen, vanuit DAW perspectief bekeken. Tijd voor een ander DAW als in Vierlingsbeek. Hierover is het iedereen wel eens. Trainer Rob van der Ven over zondag as.

“Komende zondag de eerste van vier thuis wedstrijden deze maand. Feit is dat we in Vierlingsbeek destijds zijn overklast door een veel scherper Volharding. Daarnaast moesten we toen enkele belangrijke spelers missen, maar dat mag eigenlijk geen excuus zijn. Voor zondag lijkt onze groep compleet te zijn, maar de vraag is natuurlijk hoe we uit de carnaval zijn gekomen. Wie er zondag wel of niet bij zijn bij Volharding vind ik niet eens zo belangrijk. We zullen vooral naar ons zelf moeten kijken en op moeten brengen wat we ook in verschillende helften de afgelopen maand hebben laten zien. Lukt dat, dan ga ik er vanuit dat we Volharding dit keer wel tegenstand kunnen bieden”.

DAW heeft nog een kleine kans in de 2e periode, maar kan niet veel meer punten laten liggen. Maartse buien worden verwacht. Maar de echte supporter zal zich daar niets van aantrekken. Scheidsrechter deze middag is de hr de Graaf uit Venray. Deze zal om 14.30 willen beginnen. Namens spelers en begeleiding tot zondag.