Log in

  • Gepubliceerd in Voetbal Heren 1

Zondag komt Sparta’18 uit Sevenum naar sportpark d’n Heuvel. De ploeg van Ralf de Haas bezet de voorlaatste plaats en knokt voor lijfsbehoud. Het is voor trainer de Haas het laatste seizoen in Sevenum, Ronald Steijlen zal de Haas opvolgen. DAW wil weg uit de onderste regionen. Winst de komende twee duels zal daarbij helpen. Zondag werd er terecht niet begonnen aan de wedstrijd, Sparta’18 en SSS’18 begonnen nog wel maar ook zij, zochten wijselijk de warme kantine op naar een tiental minuten. Trainer Rob van der Ven over zondag.

Rob “Afgelopen zondag een terechte beslissing van de scheidsrechter in samenspraak met beide teams om tien minuten voor aanvang alsnog de wedstrijd af te gelasten. Voetballen onder deze omstandigheden was simpelweg geen doen. De komende twee wedstrijden zijn cruciaal voor de rest van het seizoen. Thuis tegen achtereenvolgens Sparta'18 en Sportclub Irene. Hopelijk kunnen we de komende weken gewoon op ons eigen hoofdveld terecht en hoeven we niet meer uit te wijken naar het kunstgras. Vooralsnog lijkt het erop dat we sinds lange tijd weer eens compleet zullen zijn, wat er voor zorgt dat er keuzes gemaakt kunnen worden. Wie er gaan starten is nog even de vraag, maar uiteindelijk telt alleen een overwinning, alle andere zaken zijn van ondergeschikt belang”.

Zondag word het droog en de zon zal zich weer eens laten zien. Scheidsrechter is de hr Luc Linders uit Munstergeleen! Een dik uur rijden. Petje af. De arbiter zal ongetwijfeld om half drie exact willen beginnen. De supporters zijn er klaar voor. Namens spelers en begeleiding tot zondag.