De Schaijkse ploeg begon aardig aan de wedstrijd. Een pass van Erwin Christiaans bereikte Bart v.d. Velden die zijn schot helaas geblokt zag worden. In de 12e minuut kwam DAW op voorsprong. Een voorzet van Rens Wijnakker werd door Ton Govers in eigen doel gewerkt. In de 17e minuut kreeg CITO een goede kans om gelijk te maken. José Medina Garcia soleerde langs een paar DAW verdedigers, maar wist de Schaijkse sluitpost niet te passeren. Een paar minuten later volgde de gelijkmaker alsnog toen een te korte terugkopbal werd opgepikt door CITO waarbij het voor José Medina Garcia een koud kunstje was om af te werken: 1-1. Albert Reuvers wist niet veel daarna een vrije kopkans niet te verzilveren. DAW deed wat terug toen Mike v. Son zijn aanvalspartner Dirk v.d. Hoogen vond. Deze omspeelde een tegenstander, maar zag zijn afronding in het zijnet stranden. Op slag van rust kwam DAW weer op voorsprong. Rens Wijnakker vond Bart v.d. Velden die vanaf 25 meter fantastisch in de winkelhaak schoot: 2-1.

In de tweede helft kon DAW niet lang van de voorsprong genieten. Roy Kobussen volleerde de bal in het Schaijkse doel: 2-2. In de fase daarna kreeg DAW wat mogelijkheden. Jeroen v. Dijk was het dichtste bij een doelpunt. Hij zag zijn inzet via een tegenstander op de lat belanden. Ook een combinatie tussen Mike v. Son en Brian Peters was dreigend waarbij laatstgenoemde net tekort kwam om af te werken. Daarna volgde nog een solo van dezelfde speler, maar hij strandde op de keeper. Ronald v. Hoof kwam vervolgens namens CITO tekort om af te ronden. In de slotfase zag Semsi Dogar zijn volley in de handen van de Schaijkse doelman belanden. In de tegenaanval was Brian Peters nog gevaarlijk. Gescoord zou er niet meer worden: 2-2.