Logo

DAW pakte een punt bij koploper SSS’18, het was over de gehele wedstrijd de betere ploeg en had kans op meer.

Het eerste wapenfeit komt van SSS’18, Frits Lucassen komt één op één met Rick van Aalst maar de doelman redt. Na een dik kwartier, Mark Megens vindt van achteruit Corik Megens die doorkopt Bart Vos op snelheid, overtreding op Bart Vos, Bart gaat door en schuift de bal in het doel. Complimenten voor de uitstekende scheidsrechter van der Ven, hij paste hier uitstekend de voordeelregel toe. Na een klein half uur een schuiver van Koen Verlinden, maar de bal gaat naast het doel. Twee minuten later Bart Vos over links, vindt Corik Megens op de elf meter, maar Corik krijgt de bal niet onder controle. Aan de andere zijde, Bas Joosten vindt in de zestien Koen Verlinden, Mark Megens zet de sliding in, raakt man en bal, scheidsrechter van der Ven is onverbiddelijk, zonder VAR legt hij de bal op de stip. Bas Joosten velt het vonnis. 1-1. Nog voor rust een vrije trap voor Freek van Boekel, de bal gaat een metertje naast, rust 1-1.

Na de thee neemt Frank Hendriks namens de thuisploeg een hoekschop, de kopbal van Stan Venhuizen op de lat en over het doel. Na een klein uur, onderschepping Siem van Merwijk op het middenveld, gaat goed door, vanaf 20 meter redding doelman Massop. Na driekwart wedstrijd, bij SSS’18 vloeien de krachten weg, DAW wordt meer en meer gevaarlijker. Tyrone Burgers onderschept, vindt Corik Megens die Bart Vos bedient, de redding van keeper Massop is prima. Één minuut later, Cork Megens hard op de vuisten van doelman Thomas Massop. Vijf minuten later, Mark Megens stoomt op van achteruit, gaat goed door de voorzet wordt bijna in eigen doel gewerkt door Frank Hendriks. Tien minuten voor het einde, Freek van Boekel vind Bart Vos in de zestien, mooie kapbeweging Bart Vos, met rechts spat het “vijfje” tegen de lat. Het laatste woord is voor de thuisploeg, maar invaller Koen van Bree, schiet de bal rakelings over.

DAW neemt een punt en een goed gevoel mee naar Schaijk. Het was de betere ploeg vandaag maar vergat zichzelf optimaal te belonen. Volgende week de volgende klus, dan komt Vianen Vooruit naar sportpark den Heuvel.

Realisatie De Graauw Webdesign - Copyright © 2000-2023 DAW Schaijk - Alle rechten voorbehouden.