Logo

DAW speelde vandaag thuis tegen Vianen Vooruit en speelde, evenals vorige week gelijk, 1-1. DAW speelde een beroerde eerste helft, was ook de onderliggende partij. In het tweede bedrijf was het wat beter, maar ook hier had Vianen Vooruit het betere spel.

Al in de derde minuut had het raak kunnen zijn, in eerste instantie een redding van Rick van Aalst, op het schot van Jeroen Schepens. In tweede instantie een knappe sliding van Mark Megens op de inzet van Mick Bogaard. Aan de andere zijde vijf minuten later, Bart Vos brengt de bal voor, Corik Megens controleert knap met de borst, het schot eindigt op de paal. Na een kwartier scrimmage voor het DAW doel, inzet Rik Willemse, redding Rick van Aalst met de voet, in tweede instantie, wederom redding van de keeper. Halverwege de eerst helft, prachtig crosspass achter de verdediging langs. De voorzet is strak en hard van Jeroen Schepens, Mick Bogaard rond af. Prachtig doelpunt. Na dik een half uur kan de score verdubbeld worden, maar de volley van Mick Bogaard gaat rakelings over het doel. Tien minuten voor rust, vrije trap Freek van Boekel, Corik Megens kopt de bal voor het doel, Bart Vos vindt de keeper op zijn weg, maar Tyrone Burgers is attent en prikt de losgelaten bal in de touwen 1-1. Tevens de ruststand.

In de tweede helft een beter DAW, Bart Vos legt de bal af op de zestien meter het harde schot van Freek van Boekel, recht op de doelman. Na vijf minuten, Bart Vos gaat goed door naar de achterlijn de inglijdende Corik Megens vindt doelman Loeffen op zijn weg. Nog twee kansen zijn er te noteren in deze wedstrijd, gelijk verdeeld. De eerste is voor invaller Roel Janssen, zijn harde schot gaat rakelings naast het doel, de keeper was kansloos geweest. Tien minuten voor tijd nog een goede schietkans voor Jeroen Bardoel maar het schot vliegt huizenhoog over. Eindstand 1-1.

DAW mocht niet klagen met dit gelijke spel. Paaszaterdag wederom thuis, dan tegen het sterke Erp. Aanvang 18.00 uur. Paasmaandag volgt alweer de return in Erp. Kortom U hoeft zich niet te vervelen.

Realisatie De Graauw Webdesign - Copyright © 2000-2023 DAW Schaijk - Alle rechten voorbehouden.