DAW kwam ook in Beek Ubbergen niet tot winst. 1e klasser BVC’12 was met 5-2 te sterk voor onze Schaijkse jongens, die nog wel met 0-1 voorsprong de pauze in gingen.

De wedstrijd begon om twee uur. Een half uurtje eerder dan gebruikelijk, een aantal supporters hadden dit niet door en kwamen vlak voor de thee. ;) BVC’12, een team van heinde en verre, kreeg de beste kansen in het eerste kwart van het duel, maar de scherpte ontbrak. Halverwege het eerste bedrijf een balverovering van Siem van Merwijk op het middenveld, speelt Roel Janssen aan, Roel dribbelt naar binnen, de pass diagonaal in de zestien is prima, Bart Vos tikt de bal voor de graaiende handen van doelman Alex Joosten weg die Bart Vos wel raakt. Scheidsrechter Khalifa is onverbiddelijk, strafschop. Mark Megens faalt niet, 0-1. Nog voor rust een paar kansen voor beide partijen. Waarbij Marco Kilkens de dwarslat raakt. Rust 0-1.

Na de pauze direct de gelijkmaker, het is Rik Sebens die bij de 2e paal een voorzet van Dominique Schoten binnen tikt. Na een klein uur wederom een assist van Scholten, nu is het Kevin Hendriks die afrondt. Na een dik uur de 3-1 Rik Sebens dribbelt naar binnen, de afronding, met de punt van de schoen, is voor Rick van Eijk. Na driekwart wedstrijd, Roel Janssen dribbelt zich ogenschijnlijk vast, maar kan nog net afleggen op Bart Vos, de afronding is fraai, 2-3. Een kwartier voor het einde de 4-2, steekpass Scholten, Joeij Wijnhoven de afmaker. Het slotakkoord is voor Rik Sebens die zich knap vrijmaakt en afrondt, eindstand 5-2.

Volgende week begint de competitie, met een uitwedstrijd in Vianen tegen de plaatselijke. Aanvang wedstrijd gewoon om half drie!