DAW verloor in Vianen van Vianen Vooruit. De ploeg van Rob van der Ven had in de eerste helft de beste kansen maar verzuimde te scoren, in de tweede helft was Vianen Vooruit dodelijk efficiënt en liep uit naar 3-0. Bij DAW viel Corik Megens uit met een blessure, de vraag is voor hoe lang?

In de zevende minuut Siem van Merwijk vanaf links, de kopbal van Corik Megens gaat rakelings voorlangs. Drie minuten later Siem van Merwijk en Roel Janssen zetten een aanval op, Roel legt de bal af op Corik Megens, die zijn schot gestopt ziet door de doelman. Aan de andere zijde is het Rik Renirie waar het gevaar van komt. Na een kwartier, goede actie Siem van Merwijk op het middenveld, zet Roel Janssen aan het werk, vrij voor de keeper, een verdediger brengt redding. Renerie komt nog voor rust tweemaal door maar zonder “Viaans” succes.

Na rust gelijk de 1-0, Wouter Evers kaats op Thomas van der Sanden, het schot valt prachtig binnen. Na een klein uur, grote kans op de gelijkmaker, Noah van Deijne komt goed door over rechts, redding doelman Loeffen, de rebound heeft Bart Vos voor het intikken, maar vindt precies de liggende Remco Loeffen, die een doelpunt voorkomt. Aan de andere kant niet goed ingrijpen van de achterhoede, de bal blijft maar in de zestien, de vierde poging van Vianen is wel raak, Wouter Evers verdubbelt de score, 2-0 In de slotfase wordt het ook nog 3-0, Jeroen Bardoel rondt een voorzet vanaf de rechterkant fraai af. Eindstand 3-0.

Volgende week nieuwe kansen, dan komt Prinses Irene op bezoek. Een prachtig affiche waar menig supporter zal naar uitkijken. We gaan het zien of onze spelers zich kunnen revancheren.