• Gepubliceerd in Voetbal Heren 1

DAW had wederom het vizier niet scherp staan, net als in de voorgaande wedstrijd in Vianen werden zeer riante mogelijkheden niet verzilverd. Prinses Irene was een stuk efficiƫnter en de 1-3 winst was het logische gevolg.

Het begin was voor de gasten het combineerde beter en vond telkens de vrije man. Na een klein kwartier, voorzet Wibe van Rooij, de kopbal van Aron van de Rijt is een prooi voor Rick van Aalst. Halverwege de eerste helft, DAW komt er razend snel uit, Roel Janssen op Bart Vos, Bart legt hem prachtig neer voor de aansnellende Roel Janssen, alleen voor keeper Mathijs Pluk, de doelman redt, Bart Vos in de rebound, wederom voor doelman Pluk. 100% kans! Vijf minuten later, Wibe van Rooij controleert de mooie voorzet vanaf links, via het been van Robyen van der Heijden verdwijnt de bal met een curve in het doel. 0-1 Nog voor rust wederom een prachtige aanval van DAW, Robyen speelt Roel aan, Roel steekt prachtig Bart Vos weg door het hart van de defensie, vrij voor de keeper tikt Bart het leder langs de paal. rust 0-1.

Gelijk na rust neemt DAW het initiatief het resulteert in de zesde minuut tot de gelijkmaker. Siem van Merwijk neemt vanaf links een vrije trap, Mark Megens vanaf de elfmeter kopt de bal schitterend hoog in de verre hoek. Nog voor het uur komt DAW weer op achterstand Tim van der Heijden komt vrij voor Rick van Aalst, Rick redt in eerste instantie de rebound word echter eenvoudig binnengetikt door wederom Wibe van Rooij. DAW dringt nog wel aan maar verder dan een kopbal voorlangs van Robbert Knipping komt het niet. In de extra tijd is het Tim van de Brand die de 1-3 eindstand binnenschiet.

Volgende week nieuwe kansen, dan een zware uitwedstrijd naar Udenhout, waar de onbekende koploper SVSSS ons op sportpark Zeshoeven zal ontvangen.