• Gepubliceerd in Voetbal Heren 1

DAW treft in SVSSS een ploeg in vorm en een grote onbekende zondag as. De ploeg van ex prof Cemal Yilmaz werd vorig jaar kampioen in de derde klasse en dendert vooralsnog door de competitie. Olympia'18 werd met 6-2 naar Boxmeer gestuurd en in Vught was het met 2-4 te sterk voor Real Lunet. Goaltjesdief Jim de Laat heeft de teller dit seizoen al op 4 treffers staan! Maar vorig seizoen was Stefan Dekkers (nu twee treffers) met 19 treffers de clubtopscoorder. Met het scorend vermogen zit het dus wel goed. Trainer Rob van de Ven heeft zijn strijdplan ongetwijfeld klaar.

Rob. “Cijfers spreken voor zich. Twee wedstrijden gespeeld, nul punten. Toch is het niet zo dat we twee keer zijn weggespeeld, integendeel zelfs. We komen in twee wedstrijden, zeven keer alleen voor de keeper, maar scoren niet. Dat is wel waar het om draait. Daarnaast moeten we ons beseffen dat het gewoon nog niet goed genoeg is wat we laten zien en dat er een stukje felheid en gretigheid ontbreekt gedurende fases in de wedstrijd. We voetballen dan teveel mee in plaats van zelf initiatief te nemen en lef te tonen. Komende zondag wacht met SVSSS de verrassende koploper. Als je van Olympia'18 en Real Lunet kunt winnen, ben je gewoon een goede ploeg. Ik heb ze in de beker gezien, dus weet ongeveer wat we kunnen verwachten. Eén ding is zeker, ook zondag zullen we weer kansen krijgen. Dit keer zaak om deze kansen wel te benutten en ons zelf te belonen”.

Een zware strijd is te verwachten op het kunstgrasveld. Komt de ommekeer in Udenhout. We gaan het zien zondag. Scheidsrechter deze wedstrijd is de Chris-Stan van Daal. Aanvang wedstrijd 14.30 uur.